Bostadsrättsföreningen Tornet 1, Uppsala Rotating Header Image

Aktuellt från Styrelsen

Aktuellt från styrelsen augusti 2020

Välkomna hem efter sommar och semester!

Varning – Inbrottsförsök – varning

Det gäller vår gemensamma säkerhet.

Vi har på senare tid haft inbrottsförsök i källarplanet. Viktigt att hjälpas åt och hålla uppsikt om främmande personer rör sig i området. När du använder garageporten – kolla att ingen smiter ner innan den är stängd. Kolla även entrédörrar och andra dörrar så att de inte är riggade med papper så att låset inte går igen.

Byte av kod är på gång – vi meddelar så snart vi vet när.

Råd för att hålla ledningarna från köket öppna

Häll en matsked diskmedel i avloppet på båda diskhoarna. Sätt igen propparna. Spola hett vatten i båda hoarna. Dra upp propparna samtidigt.

Fackmannamässighet

Anlita alltid rörmokare vid problem som läckor och annat, hitta inte på egna lösningar med lim och silikon!

Trappstädningen

I samband med stämman diskuterades kvaliteten på städningen. Styrelsen är tacksam om medlemmar som upplever att det är dåligt städat skickar ett meddelande till styrelsen@brftornet1.se. Gärna med bild där det är dåligt städat.

Kvalitetsansvarig i styrelsen är Åsa Rydén.

Laddare för elbilar

Styrelsen har beslutat att inte i dagsläget installera laddare för elbilar. När någon meddelar styrelsen att man tänker köpa eller har köpt elbil så kommer installation att göras.

Långsiktig plan

Styrelsen har beslutat att ta fram en plan för föreningens långsiktiga utveckling. I denna kommer att inrymmas en del av de frågor som togs upp i samband med stämman.

Inloggning SBC för information

För att få tillgång till dina avier och betalningar samt blanketter för boende, kan du logga in på sbc.se med personnummer och BankID. Har du inte BankID kontaktar du kundtjänst på 0771 – 722 722, eller kundtjanst@sbc.se.